keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Jep jep

Huhhuh, tää päivä on ollut jotenkin uuvuttava.

Vihdoin sain lopettaa gosus gostara-merkin saannin salailun. Olin jo tottunut odottelemaan uutista, kunnes saan viestin että tänään tai huomenna saisin merkin. Jännitys nousi ihan pintaan siinä vaiheessa ja kädet alkoi täristä, kun olin niin onnellinen. Sitten kun olin hetken jatkanut mallin piirrosta ja vilkaisen gosua, huomasin että nyt se merkki sitten oli ilmestynyt nimeni perään. Uutisen luettuani alkoikin sitten niitä viestejä satelemaan ja kamupyyntöjä ja mallin piirtopyyntöjä tulemaan kovasti. Samantien estin uudet kamupyynnöt, koska en oikein halua sellaisia tuntemattomia kamuiksi. Sitten piti alkaa vastailemaan piirrosta pyytäneille että nyt en ole ottamassa uusia piirrettäviä malleja kun kaksi mallia haluan nyt eka saada piirrettyä. n. tunnin päästä sitten alkoi viestien määrä vähentyä, ja välillä tuli taas iso määrä samaan aikaan. Alkoi ottaan päähän kun en vastaamisen takia saanut jatkettua tuota yhtä piirrosta. Kun jännittäminen alkoi loppua, huomasin että mullahan on hirveän kylmä. xd En ole tottunut tuollaiseen huomioon ja viestien määrään. Nyt sitten olen väsynyt enkä tiedä jaksanko jatkaa tuota piirrosta.
Kun joskus viikko sitten mulle ekan kerran ilmoitettiin että musta ollaan tekemässä gostara, olin koulussa ja oli kyllä hankalaa pitää itseään aisoissa ja pysyä tuolilla. Kovasti jäi vaivaamaan kun en voinut kertoa kenellekkään tapahtuneesta. Parille irl-kamulle kuitenkin sanoin. 
Pikkusen kyllä silmät pyöreenä katsoin blogin sivujen katsomisten määrää. Tähän mennessä n. 160 on tullut lisää.

En nyt tiedä enää mitä muuta tästä aiheesta sanoisi, joten laitetaanpa tänne yksi mallikuva, jonka sain ennen merkin saantia valmiiksi.

Eli elii, Advocated Gosusta. 
Vähän väärin seisoo, koska sen pitäisi luultavasti oikeasti kaatua kun se on noin. Kädet oli pikkusen hankala piirtää, mutta ihan hyvää harjoitusta. Tykkäsin tehdä tätä.

Sitten muuhun
Koiramme oli maanantaina päässyt metsälle haukkumaan hirviä, mutta upsista, se sitten olikin haukkumassa niitä 20h putkeen. Iskä haki sen eilen joskus viiden aikaan aamulla sitten kotia. Nyt se ei jaksa haukkua ollenkaan, raukka. :<

En jaksa laittaa lyijykynä suherruksia nyt tänne. Eivät olekkaan sen arvoisia. :D

//Edit: Korjaan tuon sivujen katsomisen määrän; yli 200 näyttäis tulleen

2 kommenttia: