lauantai 1. joulukuuta 2012

Söhryjäää

Ihan ensiksi juttu, jonka unohdin viime postaukses mainita.
Blogini on jo kuukauden vanha! :D Aplodeja *Taputtaa käsiään hiljaisuudessa*
Öhm, noniin, nyt piirroksia.

Joskus joku on kysellyt jos tekisin jonkun kuvasarjan johonkin, missä näytän miten yleensä piirrän. Kyse kyllä taisi olla chibeistä, mutta tein nyt gosun Siiri67:n kuvaa tehdessäni tälläsen. Voin vaikka jossain vaiheessa tehdä chibiversion, ja vähän tarkemman esim. luonnosteluvaiheesta, kun jotkut miettivät miten piirrän chibini. :D



Paidan yläosan kuviot vaikuttivat mielestäni vähän hermojavievältä, joten säästin sen viimeiseksi. Tässä parin viime piirroksen aikana olen alkanut pistään värit muistiin niin kuin kolmannessa kuvassa on.
Tykkään miten onnistuin kädet tekemään tässä työssä. Asento tuli vaan jostain :D
Huivissa käytin viivatyökalua, mutta on vähän oudon näköistä kun noi kohat, joita se vetää, on ihan suorina, mutta kaulan ympärillä oleva osuus on noin väljä...


Sitten Tahmitassu:3. Ehkä vähän liian korkee kroppa, mutta menee kuitenkin. Kädetkin saattaa olla pikkusen liian pitkät.
Ehheh, gosussa joku mainitsi Code Lyokon, niin alko sen alkutunnari soimaan päässä. Sitten kuuntelinkin alkutunnaria kaikilla käännetyillä kielillä ja kohta huomasin itseni piirtämässä tätä pikapiirrosta Aelitasta. 
Mallia katsoin jostain pikkuruisista kuvista joita mulla oli koneen syövereissä. Omalla tyylillä siis piirsin, paitsi silmiin katsoin vähän mallia millaiset ne on. Meni korkeintaan vartti tämän tekemiseen.


Ja sitte lyijykynäsöhryjä parilta viikolta.

Random :D

Nopea Chibi

Joku pyysi lehteensä gosussa topmodelia... En osaa suunnitella vaatteita xD

Ja sitten minä torstailta, päivää myöhemmin gostaraks pääsyä. 
Tavallaan jonkinlainen fiiliskuva, mutta myös katsausta miltä suunnilleen näytän tällä hetkellä BD Värit olis kyllä tarpeen.

En tajua miksi, mutta oon alkanut lukea mun vanhoja W.i.t.c.h-lehtiä, ja tekisi mieli siihen liittyenkin piirtää jotain. Oikeastaan tekisi mieli ekalla cossaus kerralla cossata Williä, ja tehdä/ostaa joku Sammakko tai murmelipehmo! :DD Tuskin niin tulee käymään, mutta jooh...

8 kommenttia:

  1. Aelita! ;O; oooh. Haluun lisää Lyoko kuviaa! :33

    VastaaPoista
  2. Joo aattelinkin piirtäväni lisää niitä... 8D

    VastaaPoista
  3. Hei kokeilee piirtää Amu Hinaromi (shugo chara sarjasta)

    VastaaPoista
  4. Wooou ootpas huikee piirtään :O upeita!!:)

    http://sweetlovelycandy.blogspot.fi/
    -janitA
    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

    VastaaPoista