keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Panda panda panda...

Hii, veli sai maanantaina 18-vuotis synttärilahjakseen Wowin Mist of Pandarian keräilyversion. :33 En malta odottaa että mun kone on päivittänyt wowia tarpeeksi ja pääsen kokeilemaan Pandoilla pelailua~ Ainakin Soundtracit soi jo kunnolla päässä. xD

Ton Pandarian takia halua nyt taas tämän hupparin Jinxiltä. Se on niin ihana ; 3 ;

Pandarian Soundtracien lisäks mulla on soinut tämä päässä koko viikon.

Wow-biiseistä parhaiten soi päässä tää. o A o

Okei okei, sitte piirroksia.

Tai no jatketaan vielä pikkuhetki wowilla 8D
Teki kovasti mieli piirtää jonkinlainen Panda omasta muistista.
Yhdessä välissä meinasin tehdä tästä yhden Pandarian Chen Srormstoutin, mutta en millään saanut sen partaa tehtyä :D Siksi hattu ja takki muistuttavat sitä. 
Kuten huomaattekin, tein kaksi versiota. Molemmat on mun mielestä hyviä, joten pistin molemmat tänne.
Ja niin, tämä on siis pikapiirros, joten ei oo mistään parhaimmasta päästä kuitenkaan. :D



Ja sitten suureksi yllätyksekseni Witchiä! :D
Jep jep, lueskelin jonkin aikaa sitten osia, joissa Taraneen poikaystävä Nigel menee joksikin aikaa ns. pahoille teille, koska hänen isoveljensä tuli takaisin joistain palvelustöistä, kun oli vähän rettelöitsinyt kaupungilla. Veti sitten Nigelin mukaan kostamaan pikku tempuilla Taraneen äidille, joka on siis tuomari, jos ette tienneet/muistaneet. Hän sitten jätti Taraneen, mutta rakasti tätä kuitenkin edelleen, niin teki mieli piirtää joku tällänen kaipuu-kuva. :D 
Ja jos jollakin on vielä vanhoja lehtiä edelleen tallella ja alko kiinnostaa, niin kyseessä oli muistaakseni osat 34-36.
Taranee onnistu mielestäni aika hyvin. Nigelistä en kyllä taida sanoa samaa.

Sitte viel joku mun keksimä TF2 Demoman OC. Nimi on luultavasti joku David tai Daniel. :D En oo lyönyt nimeä viel lukkoon.
Tää OC on siis jostain ihmeen TF2-tarinasta, jonka keksin joskus, mutta nyt se tuli tossa viikonloppuna taas mun mieleen, ja aloin vähän jatkaan sen kehittelyä. Meinasin piirtää sille siivetkin mutta en jaksanut yrittää. Liian hankalaks olis mennyt. Ja siivet sen takia koska se on suurimman osan tarinan ajasta kuollut, kaverinsa joka sekos, tappamaksi tulleena. Se kamu kuiteki tulee myöhemmin taas järkiinsä toisen niiden kamuporukan  typpin ansiosta.
Oikeastaan sen tarinan vois ihan hyvn ottaa pois TF2:sen maailmasta, koska tarinassa ne ovat jättäneet palkkamurhaajan hommansa, eivätkä siksi paljoa TF2-aiheisia juttuja tee. Muttah, kun keksin kerta tän TF2 pohjana, niin ei jaksa muuttaa sitä.
Ei oo paljoa eroa kyllä alkuperäiseen Demoon ulkonäössä mutta jooh.
Ah, kädet, haluan heittää teidät roskiin. Mutta sitten Demostani tulis kädetön. That can't happen.


Ja alkaa varmaan huomata että alan kunnolla innostua fanarttien teosta. Jotenkin ei muut meinaa onnistua nyt koneella. :D

 Pikkuinen Vekkimme oli taas tuhmilla teillä ja meinasi syödä pelliltä pyttipannumme :D Onneks veli oli siinä aika lähellä pysäyttämässä, ettei pelli ihan lattialle ehtinyt tippua. Ja taas Vekki joutu samantien pihalle.

2 kommenttia: