sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Netti toimii, jiihaa

Noniin! Nyt voinkin pistää tänne kuvia :D


Ensiksi gsm-malli Horcrux. 
Itse en oikeastaan pidä tästä niin paljoa.. Kädet ovat luultavasti liian pienet. Hoksasin myös tätä piirtäessä, että oon aina luullut noiden hiusten etuhiusten olevan tollee ristis, mutta hoksasinkin sitten että eiväthän ne olekkaan. Olen vaan liian laiska korjaamaan...

Sitten TF2-piirroksen pariin. :D

Ylempi on piirros, alempi alkuperäinen versio.
Tein nämä siis sillä lailla, että ensiksi tein Source filmmakerilla tuon alemman kuvan pohjaksi. Sitten piirsin paint tool sailla ääriviivat läpi, ja väritin itse. Välillä piti katsoa miten varjot ja valot menee alkuperäisessä kuvassa. Huomasin kuvaa piirtäessäni etten ollut laittanut heille mitään erikosita ilmettä, joten piirrokses niiden suut on ihan pikkuisen erilailla. Siniseltä spyltä poistin myös tupakan, koska hän on liian köyhä saamaan sellaisia :DD Tein myös sinisen spyn takkiin repeämiä.

Ja joo, nämä kaksi ovat siis mun ja mun veljen OC TF2 spyt. 
Vasemmalla on PoorSpy ja oikealla DeadSpy.
DeadSpylla tollanen nimi, koska hän on elossa vain pienen hetken. Oon just tekemäs videota, jossa se sitten kuolee, mutta oon tehnyt sitä nyt ainakin kuukauden ja tössänny kohtaan, jossa sen pitäis lasketua naamalleen XD Liian hankalaa. Mua ei oo luotu animoimaan. 
PoorSpystä oonkin tainnut vähän ehkä jo selittää jonkun piirroksen yhteydessä? No antaa olla. Kerron sitten uudelleen jos oon kertonu. Hän on siis hirveän köyhä eikä saa kunnon varustuksiakaan, koska mannco. (TF2:sen firma, joka on palkannut kaikki TF2 tyypit) on unohtanut koskaan palkanneensa sen. BD Siksi se sitten asustelee lumisella alueella rähjäisessä hylätyssä talossa, josta se saa jääpuikon aseekseen aina takanreunalta. 

Tuli vähän aikaa sitten keksittyä veljen kanssa DeadSpyn paikkaaja punaiselle tiimille, CoolSpy, joka asuu yhes Manor event-kentäs olevassa talossa (talos, jossa on yksi punaisen tiimin vallattava piste) ja hänellä on hovimestari, joka on TF2:sen yksi Halloween bossi, Ratsuton päätön ratsumies, joka on sitten sellainen, joka ei vahingoita punaista tiimiä, ja pitää siniset poissa CoolSpyn talosta. BD Hovimestarilla on myös  pieni lemmikkihämähäkki, joka pärjää hyvin yksinkin vihollisia vastaan...

Mutta useammat teistä luikijoista ei luultavasti tiedä TF2:sta yhtään mitään, joten en selitäkkään enempää meidän hahmoista xD Jos kuitenkin haluatte, niin käyhän se..

Muistin saaneeni enemmän piirroksia valmiiksi, mutta taisin olla väärässä.. En ainkaan hoksannut muita piirroksia. ö__Ö Tai sitten oli kyse lyijykynä luonnoksista. Katon sitten myöhemmin mitä vois tänne laittaa.  Ehkä jopa tämän päivän puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti