sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Pölinää


Noniin! Nyt on jotain koneella piirrettyä tännekkin näytettäväksi 8D
Gosupermodelista malli Glarissa123 pyysi kuvaa mallistaan, joten tein sen sitten tässä parin päivän aikana.
Mun mielestä tää onnistu ihan hyvin. Taustan revin googlen kuvahausta. T w T
Suurempana ja tarkempana.
Neuvokaa mua miten saan tosta sillee vaan linkkitekstin, ettei tarvi tollasta sekamelska linkkiä laittaa BD

Ja nyt muuta sepitystä.

Joo eli olin eilen mummilla käymäs viettämässä sen 70-vuotis synttäreitä. Niillä oli jäänyt mämmiä jostain säilöön, niin se päätti että syödään sitä ruuan jälkeen. Inhoan mämmiä, hyih. Yritin vähän saada olla syömättä, mutta lopulta ne sai mut syömään sitä. Yhtä huonoa kuin aina. Yyyyyyh = ____ =" Äkkiä suklaata ja vettä päälle peittämään makua 8D
Sitten kun tultiin kotia joskus seitsemän aikaan, mut käskettiin viedä koira pienelle lenkille siellä pimeässä ja tuomaan sitten sisälle. Tietenkin lemasin meidän pihan alamäessä kyljelleni kun siellä ei nähnyt niin hyvin eteensä. :D Etusormi alko vuotaan sitten verta ja häivyin melkein samantien takaisin kotia hakeen laastaria. Ei olis ollu kivaa tuijotella koko lenkki sitä haavoittunutta sormea. XD

Ömm olikohan muuta sanottavaa? Noi nyt oli pikku juttuja, mutta piti tänne nyt jotain saada sanottua XD Taidan alkaa piirtään toiselle GSM-mallille nyt piirrosta. Tai sitten meen rähinöimään TF2:seen. 

Öää joo muute, tekee jotenki mieli laulaa joku laulu vocaroohon. Gosussa pari laulua lauloin johonki laulajien kessaan, niin haluan olla rohkea ja ehkä pistää tännekkin jonkun yrityksen. XD Saa ehdotella biisei, mieluiten suomalaisia. Muutkin myös käy, riippuen tiedänkö/pidänkö niistä.

2 kommenttia:

  1. Sonskiii, oot niin hyvä piirtää koneella. >:I yyh.
    Toivottavasti en ole paha jos nauroin sille kun lensit maahan. :'D hihi.

    Ja minä ainakin kuulisin mielelläni laulua BD En kyllä osaa ehdottaa mitään.

    Vielä semmonen asia. Olisitko ystävällinen ja ottaisit sanavahvistuksen pois? D: Se on tyhmä kirjottaa joka kerta. Sen saa pois.. jostain kommenttien asetuksista.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vain xDx

    Äw. 8DD Kunhan saan ehdotuksia niin viitsisin laulaa.

    Ja nyt sen vahvistuksen pitäis olla poissa. T w T

    VastaaPoista