torstai 24. tammikuuta 2013

Söhryjäääh

Tänään aloin kunnolla putsaan mun konetta ja siirsin kaikki biisit ulkoiselle kiintolevylle. Vielä on homma kesken; tekisi mieli järjestellä kaikki biisit uudelleen omiin kansioihinsa ja sitten pitäisi värkätä kaikki soittolistat Mediaplayerillä uudelleen. Hohhoijaa nyt on kaikki kansiot ihan sekaisin.
Oli pakko alkaa niitä siirtään koska kone alko valittaan että olis enää 35 megapixeliä tai jotain jäljellä... 8D Eli siis olemattoman vähän. Taisi vähän kone vahingos täyttyä kun kopioin TF2:sta tiedostoja Source Filmmakeriin.
Nyt on sitten tilaa asentaa uusia pelejä... >8333 Joku päivä saankin testata sitten Assassin's creed 3:sta. OwO

Mutta nyt vähän lyijykynäpiirroksia, kun on koulus ollut tunteja joilla on ollut aikaa piirrellä BD



Piirsin kolme muutakin kuvaa näihin liittyen, mutta loppujen lopuksi päätin jättää ne pois. 
Eli juu, joitain kohtauksia mun TF2-tarinaan liittyen.. >__>
Lauseet vaan keksin jostain yhtäkkiä. Noiden nimiäkään en ole vielä lyönyt lukkoon.
En nyt jaksa selittää noita kuviakaan, sori. :DD

Pelasin pari päivää sitten Quantum Conundrumin vihdoin läpi kun toimi paljon nopeemmin kuin ennen, niin jakso pelata taas. 
Elih, kuvassa on pelin päähenkilön enon lemmikki Ike, joka aina välillä näkyy huoneissa missä seikkaillaan.


Vihdoin keksin mun aika kauan päässä olleelle Minecraft-tarinan päähenkilölle ulkonäön, joten innostuin piirteleen sitten siihen tarinaan liittyviä tapahtumia.

 Tarina siis kertoo tollasesta Minetyypistä, joka eräänä päivänä huomaa pihallansa kulkevan pienen Endermanin. Aluksi päähenkilö meinasi hoidella tämän, mutta luopuikin ajatuksesta huomatessaan kuinka viaton pikkuinen oli. Enderman oli hyvin ujo persoona, ja pelkäsi ihmisiä/minetyyppejä, koska hän oli eronnut vanhemmistaan kun minetyypit tulivat luolaan taistelemaan niitä vastaan.
Jotenkin sitten päähenkilö alkaakin hoivaamaan pikkuista endermania ja kohta piti tätä kuin omana lapsenaan, ja antoi tälle värikkään rannekkeen käteen, jotta tunnistaisi hänet jos hän joskus sattuu eksymään johonkin.
Päähenkilö kuitenkin piti Enderman lapsosta salassa muilta kylän tyypeiltä ja kasvatti häntä talossansa.
Kerran päähenkilön jossain kylän kokouksessa ollessa eräs hänen kaverinsa käy päähenkilön talolla, ja törmääkin siellä jo normaaliksi Endermaniksi kasvaneeseen Endermaniin, ja alkaa jahdata tätä. Enderman ilmestyy päähenkilön luokse kesken kokouksen ja hänet aijotaan ampua nuolilla. Päähenkilö yritti estää mutta turhaan. Enderman teleporttasi paikalta kun yksi nuoli lensi häntä kohti, mutta nuoli ehti osua Endermanin rannekkeeseen, ja jäi kiinni seinään rannekkeen kanssa. Päähenkilö lähtee etsimään lapsostaan, eikä löydä tätä enää..
Vuosien päästä päähenkilön muualla ollessa, Enderman ilmestyy hänen talolleen. Hän katsoo takan päällä olevaa ranneketta, teleportatuu jonnekkin ja tulee pian takaisin mukanaan kukkia joita hän rakasti pienenä, ja jättää ne rannekkeen viereen, ja lähtee.

 Olisi ihanaa jotenkin toteuttaa tämä vaikka sarjakuvaksi joskus, kunhan hermot riittäisi palikoiden piirtämiseen. :( Tai sitten jos osaisin käyttää jotain 3D-ohjelmaa, niin olisi ihanaa tehdä videolle tämä tarina.

Ömm joo sori pitkä teksti, jatketaan.

Vanha OC:ni Rin. Yhtäkkiä keksin vaan et voisi hänet piirtää.
En jaksa Rinin ja hänen kamunsa Chinon tarinoita nyt selittää, kun selitin jo minetarinan XD

KH Sora

Tästä vaan tuli jotenkin ihana niin oli pakko laittaa.
TF2 Pyro.

Ja sitte mun TF2 Spy. Veljen kamu myi mulle spylle eksorkisti-kauluksen O w O <33

2 kommenttia:

  1. Noi kuvat on vähän liian pienii, ois kiva jos ne ois isommat.

    Mutta hienoja on :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D
      Yleensä laitan kuvien pituuden 800 pixelin kokoiseksi, mutta omasta mielestä nyt tällä kertaa sopi 600 pixelin pituiset. Kiitos kuitenkin huomautuksesta, otan koon paremmin huomioon jatkossa. :)

      Poista