keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Lisää livestream-kuvia

Otsikosta saattekin tietää sisällön.

Maanantai
Ehheh, Kysyin mitä piirrän ja rotta ehdotti omaa malliansa joten aloin piirtään sitä että saisin aloitettua jotain xD Nyt on paha omatunto... Muita kun olis ollu edellä ö m ö

Pikainen piirros rotan jälkeen kun Ameeba jäi viimeiseks katsojaksi 8D
Ameeban Medic kuvas ja... mini Archimedes? Linnut ei ole mun lajiani ; A ; No en mä ees yrittäny joteen...

Tiistai
Hoksasin sailla että voi tehdä suoraan A4-kokoisen piirroksen, joten tein tämän sen kokoisena siltä varulta jos onnistuisi niin että voisi seinälle laittaa. Lopussa kuitenkin tuli vaikeuksia kun piti tuota taustaa tehdä. Eihän isoin pensselikään ollut tarpeeksi sen värittämiseen, joten tuohon jäi näkyviin viivoja. En kyllä tätä seinälle ole laittamassa, mutta ihan ok tää kuitenkin on.
Inspiroiduin tästä:
Tää oli TF2:sen Saxxy-videogaalassa neljän parhaan joukossa Drama-kategoriassa ollut video. Drama kategorian voitti Bad Medicine, mutta olisi kyllä tämäkin ehdottomasti voiton ansainnut. :)
Hitsi ku TF2-videoiden kautta löytää aina niin mahtavia biisejä...

Spyn jälkeen ehdotettiin että piirtäisin mun Pyro loadoutin, joten tässä. BD En panostanut paljoa, kroppa on ihan karsee. Kun pistin sateenkaareen ehdotettiin ylimääräiseksi taustalle vielä Balloonicorn. Sitä mulla ei ole mutta soma lisä tähän xD Sen sarvi on yli-iso.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti