perjantai 25. lokakuuta 2013

Figuurejah 8)


Helouu :3
Nyt vihdoin jaksoin tehdä tämän postauksen, jossa hieman esittelen viimeaikaisia figuuriostoksia ja muutenkin figuurejani.

Tuskin moniakaan kiinnostaa, mutta koska rakastan figuureja, on pakko välillä niistäkin puhua. Seuraavassa postauksessa luultavasti taas piirroksia!

Siinä (lähes) koko Figuuripoppooni :3 Kaikista en pistä erillisiä kuvia, joten tutkikaa tosta ihan vapaasti keitä löytyy (Pieni kuminen Furbykin löytyy, heh)

Lähikuvaa One Piece-figuureistani (Ja muutamasta ylimääräisestä) >83 Noi jalat sain Usoppin mukana, luultavasti Frankyn.





 Englannin ostoksia. Ostin siis One Piece Brookin sekä Sabon Chinatownista :33 Ihanaa, Brook on ensimmäinen suurempi figuuri One Piece-figuista <3
Sitten tuli ostettua yhestä paikasta (En muista nyt nimee) tuollainen auringonvalolla päätään heiluttava Geisha. :3 Vielä se saa istua hyllyllä, koska mun ikkunalle ei sitä voi oikein laittaa, enkä omista mitään autoakaan vielä minkä etulasissa se voisi olla.

Kokkoconista napattuja. Siellä pyörin veljeni kanssa, koska ketään muuta en saanut mukaan.
Eli siis Assassin's creed 3 Connor, Narutosta Minato sekä pieni Yotsuba Pandan kanssa 8) Connorin olisin halunnut ostaa jo englannissa, mutta en millään saanut, koska meinattiin tilata se Kukunorista, mutta koska sieltä ei oo kuulunut vastausta ja muutenkin Kukunorin sivut ovat kadonneet, ostin sitten hänet sieltä >:D

Sitten Katsudoconista ostettu Usopp 8D Katsussa olin Ameebaporon kanssa.
Oli siis Random-figuuri pakkaus. Toivoin joko Brookia tai Usoppia, ja oli onnea että sain sitten Usoppin! :D

Steve? KYLLÄ



Eli siis toinen Katsudocon ostokseni, Minecraft Steve Diamond armorilla!
Pohdin hyvin kauan sitä, ostanko Black Rock Shooterista Dead Masterin vai Steven sekä random One Piece figu-pakkauksen, ja lopulta päädyin jälkimmäisiin. En kadu yhtään! Olisi todellakin harmittanut jos olisin Steven jättänyt! Siitä taisi tulla suosikkini. Jotenkin ihanan yksinkertainen o3o

Noni, tässä oli tämä (tylsähkö) postaus. Ja seuraavan sitten piirroksia, niin kuin jo aijemmin sanoinkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti